Pololetní utkání – výsledky

Již tradičně, na konci pololetí, měli studenti a studentky možnost zúčtovat se svými profesory za obdržené hodnocení na pololetním vysvědčení, formou sportovně-zábavných utkání ve volejbale a hokeji.

Volejbal 2016

   28.1. 2016 v 9:00 se tak mezi sebou utkaly profesorky a studentky ze 4.PA, které na začátku předvedly bojový tanec, lehce převzatý od Novozélandských rugbistů. I přes snahu, trénink a obětování, se nepodařilo porazit profesorky, které reprezentovaly naší školu ve slušivých tričkách se školním logem a profesorky si tak připsaly již druhý cenný skalp s nápisem 2016 v poměru 2:0 na sety. Nejlepší hráčkou zápasu byla Janča Jindřichová, která svými přesnými podáními, nekompromisními smečemi a jistými bloky, dovedla tým profesorek k vítězství.

Hokej 2016

   Celá škola se pak přesunula na zimní stadion, kde se od 11:00 odehrávalo hokejové utkání mezi studenty čtvrtých ročníků a jejich profesory. Asi největší oporou profesorů byl brankář Matěj Škuta, který pokryl téměr všechyn střely, které mířily jeho směrem. Studenti dlouho drželi vysoké tempo zápasu v poměru 1:1, ale pak se rozjel Kanadský hřebec Tomáš Sláma, který byl později s pěti vstřelenými brankami, oceněn jako první hvězda zápasu. Studenti tak, i přes úctyhodný a aktivní výkon, museli sklopit své hlavy před sehranností a taktikou profesorů, kteří v roce 2016 zvítězili v poměru 14:4.

Obě utkání provázela přátelská a nadšená atmosféra, kterou je nutné také připsat studentům 3.V, kteří se pro tento rok zhostili komentování, které nemělo daleko k profesionální úrovní na poli komentování i zábavného vystoupení.

Všem kteří se zúčastnili utkání, nebo přišli podpořit své studenty, nebo profesory, patří veliký dík a budeme se těšit na příští rok.