Pinpongový okres

ping_pong_bounce_mw

Ve středu 12.10. odcestovali průmyslováčtí pinpongáři do Sedlčan na okresní kolo meziškolního turnaje. Po mnoha letech se zvýšila účast ostatních škol a tak se soupeřilo mezi šesti družstvy v kategorii chlapců a šesti družstvy v kategorii dívek.

Chlapci postoupili ze své skupiny z prvního místa a po snadném semifinále je čekala bitva ve finále proti favorizovanému domácímu týmu, který v loňském roce reprezentoval náš okres na republikovém finále. Finále se nám bohužel nepodařilo přetavit ve zlato, tak jsme brali stříbrnou příčku.

2016-10-12-672

Ondřej Stěch 2.PA   Martin Švec 2.SP   Šimon Láni 4.PA

   Družstvo našich dívek obhajovalo první místo z minulého ročníku pinpongového turnaje a je nutno podotknout, že tento rok byla konkurence opravdu vysoká. Ve skupině jsme si vybojovali první místo bez ztráty setu. Přes celkem jednoduchý zápas v semifinále náš čekalo finále proti OA Příbram.

   Po dvouhrách byl stav na zápasy: 1:1 čtyřhra nabídla opravdu pěknou podívanou, ve které naše dívky bohužel prohráli v poměru 1:2. Rozhodnout tedy muselo druhé kolo dvouher. V prvním zápase naprosto suveréně vyhrála Míša Zajíčková. Ve druhé dvojici se podařilo Kiki Kubové otočit nepříznivý průběh zápasu, kde prohrávala 0:1 na sety, v konečné vítězství ve třetím rozhodujícím setu, který vyhrála v poměru 11:9. Naše dívky tak vybojovali nejcennější kov a postup na krajské kolo, které se uskuteční v Mladé Boleslavy.

2016-10-12-671Kristýna Kubová 4.PP    Michaela Zajíčková 2.PA

2016-10-12-674

Kompletní družstvo SPŠ a VOŠ Příbram pro rok 2016

Fíla