Školní ukázka svalů

svalovec auto

Jak jste si mohli povšimnout, v pátek 5. 12. 2014 se v naší školní tělocvičně uskutečnil silový čtyřboj, pro ty největší siláky z naší školy. Své síly mezi sebou porovnalo celkem 21 chlapců ze všech ročníků. Nikdo z nich se nebál zapojit své svaly ve čtyřech obtížných disciplínách.

 

Vztlaky s činkou, první disciplína, se jevila jako nejnáročnější, ale i přes veškeré překážky se všem podařilo tuto disciplínu úspěšně zdolat. S velkým, či menším počtem vztlaků.

chlap pod činkou

V trojskoku chlapci předvedli své silné nohy a úspěšně doskákali i ke třetí disciplíně.

frogjump2_e0

   Shyby si závodníci mohli vyzkoušet po krátkém oddechu. Co čert nechtěl, právě shyby se ukázaly jako kritický bod dopoledne. Avšak motivační hudba našeho playlistu a skvělá moderátorka podpořili chlapce, jak to šlo a všichni úspěšně zdolali i tuto překážku.

shyb muž

   Vznosy, poslední disciplína úmorného souboje, byly už jen třešničkou na dortu. Chlapci bojovali opravdu statečně až do zdárného konce.

svalovec

   Souboj to byl vskutku zajímavý, avšak vítěz může být jen jeden. Po sečtení všech bodů a vyhodnocení jsme se dostali až k samotnému vyhlášení těch největších borců.

Skvělé  3.místo si za svou sílu zasloužil Mihail Vozian z 2.EP, kterého jsme patřičně ocenili.

2014-12-05-237

Borec Kment Václav ze 4.E a jeho svaly dostaly odměnu za krásně 2. místo.

Ovšem 1.místo silového čtyřboje úchvatně zdolal nejlepší z nejlepších, a sice Dvořák Vojtěch ze 4.E.

Děkujeme všem zúčastněným za skvělé výkony.

Zástupci třídy 2.V

2014-12-05-241 2014-12-05-240