Hokej: Učitelé vs. žáci 3:5

   Letošnímu hokejovému výběru 4. ročníků se podařil úspěch, který zvládli jejich předchůdci naposledy před pěti lety v roce 2019 a to, zvítězit v tradičním hokejovém utkání nad výběrem svých učitelů.

   Žáci se chopili vedení 1:0 hned v úvodu utkání. Učitelé kontrovali díky gólovým střelám Ivoše Topiče a Tomáše Slámy. Dlouho tak učitelé drželi vedení 2:1. Poté však došlo ke spornému faulu na straně učitelů a exekutor trestného střílení, Adam Květoň, byl neomylný. Toto vyrovnání jako by týmu učitelů sebralo zbytky sil a tým žáků začal přetavovat své poctivé tréninky v jasné vedení 5:2. Ke konci zápasu ještě došlo k lehké kosmetické úpravě výsledku na 5:3 díky přesné střele Hynka Hochmuta.

   Nejlepším hráčem utkání byl Jan Valvoda, který se postaral o většinu gólů a nahrávek žáků a spolu se svým spolužákem ze 4. SP, Adamem Květoněm, dovedli svůj tým k jasnému vítězství.

   Po zápase se konaly tradiční nájezdy, ve kterých se oba týmy rozešli smířlivě se skórem 3:3.

   Jsme rádi, že se během utkání, které bylo povzbuzováno mohutnou a hlasitou diváckou kulisou,  nikomu nic nestalo a všichni odcházeli s dobrým pocitem z předvedené hry. Tak uvidíme příště, na čí stranu se přikloní štěstěna, kdo prokáže své hokejové dovednosti a kdo se lépe domluví s rozhodčími.

Video ohlédnutí za utkáním následuje.

Fotogalerie zde