Vánoční školní ping-pong

    V předvánočním období, kdy všude voní purpura a jehličí z nazdobených stromků se na průmyslovce odehrává tradiční turnaj ve stolním tenise, mezi nejlepšími reprezentanty jednotlivých tříd. Ve čtvrtek 22. 12. 2022 se tedy v tělocvičně sešlo 62 nejlepších ping-pongářů a 6 nejlepších ping-pongářek naší školy.

   Děvčata sehrála souboje každá s každou v jedné tabulce. Z těchto soubojů vyšla nejlépe Veronika Kostínková ze třídy 4.PA, která prohrála pouze jediný set a obhájila tak své prvenství z loňského roku. Na druhém místě skončila její spolužačka ze třídy, Markéta Jelínková a bronzovou příčku obsadila Eliška Havlíčková z třídy 1.PA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Chlapci hráli pavouka, kdy každá prohra znamená konec v turnaji. Do semifinálových zápasů se probojovali tři ping-pongový reprezentanti naší školy a Jakub Sobotka z 2.PA.

   V celém turnaji nakonec zvítězil Antonín Jirkovský ze třídy 4.SP, stříbrnou příčku obsadil Jan Thomas ze třídy 2.IT a poslední stupínek vítězů obsadil Lukáš Zeman ze třídy 3.SP.

   Všichni hráči celé dopoledne předváděli krásnou hru a vyrovnané výkony. Obzvláště krásné byly semifinálové zápasy, zápas o třetí místo a samozřejmě finálový zápas celého turnaje, který se nakonec rozhodl až v pátém posledním setu. Oba finalisté v něm předváděli krásnou rychlou a technickou hru.

   Všem zúčastněným gratulujeme k předvedeným výkonům a vítězům k jejich výkonu. Všem hráčům (a nejen jim) přejeme, aby se jejich Vánoční svátky nesly v podobně poklidné a veselé atmosféře jako dnešní turnaj.

učitelé Tělesné výchovy