Studenti vs. Učitelé 5:3

puck   Jak už je tradicí naší školy, tak i ve školním roce 2017/2018 přijali profesoři výzvu svých studentů 4. ročníků k hokejovému utkání, kde jde především o čest, radost ze hry a přežití všech zúčastněných.

Tento rok byl studentský tým opravdu našlapaný hvězdami, které se někdy setkaly s hokejem. Slibované doplnění o ostatní studenty neproběhlo, což je jedinou vadou na kráse celého utkání.

Další oporou studentů byl jistě rozmanitý realizační tým, který podporoval své sportovce v oblasti doplňování živin, masáží, přípravou vybavení a taktických rad.

soupiska

IMG_3809

   Tým učitelů nepodpořil, i když všichni doufali, bývalý kantor Českého jazyka Jaromír Jágr, který se aktuálně nachází v ČR. Učitelé tedy mohli spoléhat jen na své zkušennosti a bojovnost, která jim jistě nechybí a hraje v jejich prospěch při pohledu na historické výsledky vzájemných utkání proti studentům.

IMG_3801

   Nutno dodat, že tento rok se věkový průměr družstva kantorů pohyboval kolem věku 52 let, což je úctyhodné, vzhledem k výkonu, který předvedli.

IMG_3806

Teď už k samotnému utkání:

   První otevřeli skóre učitelé, když coach Roman Vácha našel přesnou přihrávkou před bránu své křídlo Václava Svobodu, zvaného Vendy Freedom, který naprosto přesně uklidil puk do studentské sítě.

   Radost učitelů netrvala dlouho, protože hned při dalším střídání se přes skvěle chatajícího gólmana Dušana Matějku prosadil Kryštof Pazderník z třídy 4.EP. Na to dokázali celkem rychle dopovědět učitelé, když se dostali do vedení 2:1 zásluhou Fíly Trocha.

   Po několika krásných akcích studenti opět srovnali na 2:2., když se střelecky prosadil Filip Kroc ze 4.SP. Podobnou rychlostí, jako ubíhaly minuty zápasu, docházely síly družstvu učitelů, které inkasovalo ještě tři góly od Kryštofa Pazderníka ze 4.EP (druhý gól v zápase), Jakuba Kratochvíla ze 4.PA a Martina Sedláčka ze 4.SP.

   Učitelé už zvládli jen korigovat výsledek na konečných  3:5, když se opět prosadil Fíla Troch.

   Po klasickém utkání došlo ještě na samostatné nájezdy, kdy se za sudenty prosadili: Jakub Michálek ze 4.SP a Jakub Kratochvíl ze 4.PA .

   Za učitele se podařilo překonat brankáře žáků: Jardovi Kačenovi a Fílovi Trochovi, který tak v tomto utkání zazanamenal hattrick.

   Během utkání nebyl nikdo zraněn, obecentsvo fandilo co mu síly a hlasivky stačily a hrál se útočný a zábavný hokej, který byl doplněn hudební kulisou a komentářem Karla Bárty ze 3.V.

   Děkujeme Všem divákům, co se přišli podívat a podpořit svůj tým. Budeme se těšit opět za rok na krásné zakončení prvního pololetí všech studentů.

FT