Florbalistky obhájily stříbro

floorball   V pátek 8.12. vyrazily naše floorbalistky za obhajobou úspěšného 2. místa v okresním kole ve floorbale z loňského roku. Po odchodu některých opor týmu se vydal staro-nový tým v ranních hodinách do Sedlčan, kde se měl střetnout s dalšími čtyřmi školami.

Hned v prvním zápase naše dívky narazily na obhájkyně prvenství a za posledních 5 let neporažené hráčky z domácí GaSOŠe Sedlčany. První poločas jsme se drželi v tempu zápasu, na konci svítilo na scoreboardu pro nás nepříznivé skóre 1:6.

V druhém zápase jsme nastoupili proti věčným rivalkám z Gymnázia Příbram. V prvním poločase jsme si vybudovali slibný náskok 2:0. Ve druhém poločase jsme dali šanci i náhradnicím, které byly gmynazistkám rovnými soupeřkami. Napínavý a dramatický zápas jsme vyhráli 3:2.

Poslední překážkou k obhajobě, poté co se nedostavila Obchodní akademie Příbram, tak byla Střední zdravotnická škola z Příbrami. V tomto zápase jsme si pěkně vyzkoušeli střelbu a díky pěkným akcím a naší opoře v brance, Denče Fillové, která udržela čisté konto, jsme turnaj zakončili krásným výsledkem 4:0.

Našemu týmu, který byl z větší části složen studenkami 1. a 2. ročníku, se tedy podařil vytyčený cíl – obhajoba 2. místa – GRATULUJEME.

IMG_20171208_113714

Sára Říhová 1.PA, Áďa Horová 3.PA, Vendy Hašplová 2.PA, Anet Veselá 2.PA, Denča Plecitá 1.PA, Ema Davidová 1.PA
Míša Tomanová 1.SP, Léňa Aulická 4.EM, Evča Sůsová 2.PA
Denča Fillová 4.PA

 

IMG_20171208_082421