Volejbaloví hoši z průmky opět vítězní

Ve středu 18.1.2017 se chlapci ze Střední průmyslové školy a Vyšší odborné školy Příbram     v doprovodu pana učitele Vladimíra Karla zúčastnili volejbalového turnaje, který se konal             ve sportovní hale v Neratovicích. Jednalo se o krajské kolo, kde proti sobě nastoupili  studenti      z dalších středních škol. Hrálo se na dva vítězné sety do dosažení 21 bodů.

Studenti ze SPŠ a VOŠ Příbram první zápas prakticky bez rozcvičení dost podcenili, ale naštěstí se včas rozehráli a otočili zápas ve svůj prospěch. Do ostatních zápasů šli se vší vervou a dosáhli zaslouženého vítězství celého turnaje, kdy jediným “rovným” soupeřem byl tým ze sportovního gymnázia z Kladna, se kterým poměřili síly hned dvakrát. Poprvé se utkali ve skupině se ztrátou jednoho setu a po druhé ve finálovém utkání, kdy průmyslováci s přehledem vyhráli.

„Na turnaji panovala příjemná a klidná atmosféra, takže jsme odcházeli nejen s výhrou, ale         i s dobrou náladou.“ dodal jeden z reprezentantů vítězného týmu.

Barvy SPŠ a VOŠ Příbram hájili:

IMG_0008 K   Emil Kuchař, Lukáš Váňa,  Lukáš Trojanowicz,  Jan Barák, Jakub Šmejkal, Petr Sýkora,                                                                       Tomáš Kortus, Ivo Hulpach, Šimon Láni.

Touto výhrou si chlapci ze SPŠ a VOŠ Příbram zajistili postup do kvalifikace do finále celé ČR. Na tento zápas se můžeme těšit 22. února 2017 a bude se hrát opět v Neratovicích.

Šimon Láni  4.PA