Florbalistky druhé v okrese

animball   V pátek 2.12. se v sedlčanské sportovní hale konal již tradiční florbalový trunaj mezi dívčími družstvy z Příbramského okresu. Družstvo ze SPŠ a VOŠ Příbram se v brzkých ranních hodinách vydalo na cestu obhajoby druhého místa z loňského roku.

V prvním zápase, i díky dvěma smolným gólům naše družstvo pouze remizovalo 3:3 s družstvem Gymnázia pod Svatou Horou.

V druhém zápase naše dívky zvítězily nad družstvem ze Střední zdravotnícké školy v poměru 2:0.

Jasné favoritky soutěže, ze sedlčanského gymnázia a střední odborné školy ekonomické, byly našimi soupeřkami ve třetím zápase. Proti silnějšímu týmu jsme utrpěli prohru 0:7 i přes naprosto vynikající výkon naší gólmanky Denisy Fillové, která nás svými neskutečnými zákroky držela ve hře při celém turnaji.

Naše poslední vystoupení bylo proti Obchodní akademii Příbram, kterou náš tým, kombinovaný hráčkami ze základní sestavy a ze střídačky, přejel v poměru 5:2.

Dívky z naší školy, tak na turnaji obsadily krásné druhé místo a po vítězství ve stolním tenisu a basketbalu si tak připsaly další cenné body a stávají se tak nejúspěšnějším dívčím středoškolským týmem v příbramském okrese. Vzhledem k tomu, že na naší střední škole nemáme dohromady ani 40 dívek, což je oproti ostatním školám podstatný handicap, je tento výsledek opravdu vynikající. Další pozitivum je jistě to, že základní sestavu tvořily i tři hráčky z prvního ročníku, jmenovitě: Aneta Veselá, Míša Tomannová a Evča Sůsová.

Dívkám moc gratulujeme

15328349_10206044364748790_57080599_n
Štěpánka Midlochová, Anet veselá, Vendy Hašplová, FT, Léňa Aulická, Míša Zajíčková, Anet Poslušná
Evča Sůsová, Míša Tomannová, Kiky Kubová, Páťa Drdková, Áda Horová
Denča Fillová