Skok vysoký

o7   V úterý 24.3. 2015 se v naší tělocvičně uskutečnila soutěž ve skoku vysokém. Soutěže se zúčastnili žáci a žačky z ročníků naší střední průmyslové školy. V napínavé soutěži sportovce podporovali spolužáci, kteří se přišli podívat a podpořit “skokany”.

 

1    Nejprve soutěžily dívky, 3. místo vybojovala Andrea Kučerová (4.PA), která v rozskoku porazila Andreu Linhartovou (3.PA), se kterou měla stejný počet opravných pokusů (130cm), a tak měli v rozskoku další pokusy přeskočit laťku ve výšce 135 cm, jež Kučerová překonala na 4. pokus. Na 2. místě se umístila Eliška Morávková (3.PA), která laťku přeskočila ve výšce 135cm již na druhý pokus a 1. místo si “vyskákala“ Katka Šrainová (3.PA), když na 3. pokus přeskočila celých 140cm. V dívčí kategorii tedy dominovaly holky ze třetích ročníků.

2

   Mezi chlapci diplom a medaili za 3. místo obdržel Pavel Holeček (4.E) po překonání výšky 170cm na 1.pokus, výšku 175cm však nezdolal. 2. místo obsadil David Nesveda (1.EM) se skočenou výškou 175cm, kterého dělil od 1.umístění pouze větší počet opravných pokusů. Na konečném 1. místě se pak umístil Lukáš Lojík (4.E), který všechny výšky přeskákal bez jediné chyby, ale laťka ve výšce 180cm byla nad jeho síly. Chlapci ze čtvrtých ročníků se nenechali zahanbit mladší konkurencí.

3

 

Děkujeme všem sportovcům za krásné výkony, sportovního ducha i odvahu překonat sám sebe. Dále děkujeme učitelům za pomoc při organizaci a divákům za podporu sportovců.

chlapci 2.V