Sportovní kurz 2014

DCIM101GOPRO

Sportovní kurz patří na naší škole k nejoblíbenějším událostem a naši absolventi na něj vzpomínají ještě dlouhé roky po ukončení studia. Rok 2014 byl něčím vyjímečný. Poprvé jsme museli přípravu zvládnout bez paní profesorky Jany Lukešové a poprvé došlo k rozsáhlé obměně sportovních disciplín, abychom novými a netradičními sporty nahradili aktivity, které mohou naši žáci provozovat ve škole.

Nový vedoucí kurzu coach Roman Vácha objednal na tento rok obzvlášě vydařené počasí vhodné pro všechny disciplíny. Jedinou vyjímku, která nastala hned první den náležitě ocenila hlavně skupina cyklistů a člunkařů, kterým bylo dopřáno natrénovat dané sporty během krupobití.

Po zbytek týdne si mohli studenti vždy jeden půlden vyzkoušet: střelbu ze vzduchovky, házenou, horolezectví, flagfootball, frisbee ultimate, discgolf, zdravotní tělesnou výchovu, softball, teni, nebo již zmíněnou cyklistiku a vodáctví.

2,P20kids,P20in,P20canoe.gif.pagespeed.ce.K98gG1Fo0p rock_climber_hang_kic_a_mw kolo žena football_coach_mw kluk soccer volleyball_player_spi_a_mw kid_dribbling_mw baseball dítě basketball_player_ski_a_mw

Dále studenti při svém osobním volnu hojně využívali všech sportovišť, na kterých hráli: badminton, beachvoleyball, voleyball, petangue, fotbal, floorball, stolní tenis a mnoho dalších.

Celým kurzem se nesl duch pohodové a přátelské nálady, za což je třeba poděkovat výborné partě všech instruktorů a také studentům, kteří se až na vyjímky postavili všem sportovním zážitkům čelem.

Nezbývá, než všem druhákům popřát, co nejrychlejší aklimatizaci do školní reality a úspěšné zakončení tohoto ročníku jejich studia, i když bychom se s nimi rádi opět na kurzu potkali 🙂

Fíla

[youtube RxCykFGBUMc nolink]