Vánoční ping-pongový turnaj 2016

pi2Dne 21.12. 2016 se uskutečnil vánoční ping-pongový turnaj, který byl pořádán dvěma žáky  druhého ročníku vyšší odborné školy, za pomoci kantorů z kabinetu tělesné výchovy. Turnaje se zúčastnilo 13 dívek a 65 chlapců. Pro postup z prvního kola bylo zapotřebí vyhrát dva sety, stejně tak v kole druhém. Ten kdo nepostoupil do třetího kola, se vrátil na třetí vyučovací hodinu. Pro postup z osmifinále se hrálo na tři sety. Hráči, kteří byli nasazeni, potvrdili své kvality tím, že se probojovali do bojů o medailová umístění.

Turnaj byl rozehrán v 8 hodin ráno za hojné účasti studentů naší školy, napříč všemi ročníky a obory, včetně žáků vyšší odborné školy. V tělocvičně zavládla sportovní atmosféra, která vyburcovala hráče k nejlepším možným výkonům, což dokazují třísetové bitvy již v prvním kole.

Jak již bylo zmíněno, do semifinále se probojovali nasazení hráči, což slibovalo kvalitní zápasy o pódiová umístění. V prvním semifinále se utkal Švec s Čajanem. Tento souboj vyšel lépe pro prvně jmenovaného, který svou kvalitní hrou udolal soupeře a mířil do finále. Druhé semifinále taktéž nabídlo pěknou podívanou, ve které se utkal Láni se Štěchem. V tomto utkání Štěch potvrdil svou formu, která byla vidět v průběhu celého turnaje, a vyhrál. Bronzovým medailistou se stal žák ze 4.PP Petr Čajan.

Ve finále se bez pochyby utkali dva nejlepší hráči z celého dne. Zápas byl velice vyrovnaný a nabídl několik překrásných výměn a dechberoucích  úderů. Vítězem celého turnaje chlapců se po zásluze stal Martin Švec ze třídy 2.SP a tímto mu ještě jednou gratulujeme.

Ping-pong_0048Ondřej Štěch     Martin Švec    Petr Čajan

        Turnaj dívek byl taktéž velice vyrovnaný. Navzdory předpokladům se do finále neprobojovala adeptka na vítězství Kiky Kubová, jež byla zastavena pozdější vítězkou turnaje Anetou Fojtíkovou ze třídy 2.V, která ve finále porazila další skvělou hráčku – Míšu Zajíčkovou z 2.PA.

Ping-pong_0047

Míša Zajíčková     Aneta Fojtíková   Kiky Kubová

    Tímto děkujeme všem zúčastněným, přejeme klidné prožití vánočních svátků a těšíme se na další sportovní výkony po novém roce.

autoři:  Natan Prokeš a Karel Bárta

 

Oba absolutní vítězové s hlavními cenami trunaje:

Ping-pong_0049

FOTOGALERIE:

Nebyly nalezeny žádné obrázky