Michelinský kuchař v naší kuchyni

V pondělí 2. 12. 2019 nás v jídelně nepřivítal smích našich milých kuchařek, ale dva urostlí kuchaři s kvalifikací, o které se Vám ani nezdá.

Ukázku ze svého mistrovského umění nám předvedli Marek Svoboda a Petr Janů.

Marek Svoboda, zakladatel Gastro Teamu Bidfood, lektor kulinářské akademie při EU, držitel Michelinské hvězdy z roku 2005, akreditovaný komisař Světové asociace kuchařů (WACS) atd.

Petr Janů se specializuje na nové trendy v moderním vaření ve veřejném stravování a je členem Gastro Teamu Bidfood.

jidelna1Všichni jsme mohli ochutnat srnčí ragú na víně s bramborovými šiškami a černým kořenem nebo kuskus s tuňákem a sušenými rajčaty.

Věřím, že jste změnu přivítali a na jídle si pochutnali.

jidelna3jidelna2

EK