Ping-pongářky vezou stříbro z kraje

silver table tenis Vítězstvím v okresním kole, minulý týden, se družstvo našich stolních tenistek kvalifikovalo do krajského kola, které se konalo 1.11. v Mladé Boleslavi.

Ani brzké vstávání, ani cesta, která byla lehce komplikovaná kvůli dopravní situaci v Praze, nepokazily našim hráčkám formu, ani dobrou náladu. Děvčata hned od prvního míčku hrála s plným nasazením a bylo vidět, že trénink, který poslední dobou podstoupila nebyl zbytečný.

V prvním zápase jsme 3:0 porazili domácí Mladou Boleslav. Ve druhém utkání jsme narazili na družstvo z Vlašimi, které se každý rok umísťuje na nejvyšších příčkách v republikovém finále. I přes velkou bojovnost se nám nepodařilo proti profesionálkám zvítězit. V dalších zápasech jsme porazili Rakovník 3:0 a Kolín 3:2. Po jediné porážce tak vezeme domů cenné druhé místo z krajského mistrovství. Tento úspěch je cennější i vzhledem k počtu dívek na naší škole, ze kterých skládáme soutěžní družstvo a k faktu, že ani jedna z dívek se stolnímu tenisu závodně nevěnuje.

Budeme tak doufat, že i v ostatních soutěžích, které nás tento rok čekají dokážeme zabojovat a ještě nějaký cenný kov získat.

IMG_20181101_124817

IMG_20181101_124928

Michaela Zajíčková 4.PA    Denisa Plecitá 2.PA