Školní turnaj v nohejbale 2017

Ve středu 3. května 2017, proběhl v areálu sportovního hřiště pod Svatou horou, školní nohejbalový turnaj dvojic v rámci sportovního dne. Za zmínku by stálo i to, že počasí nám nadmíru přálo a tak se celý turnaj odehrál pod slunečnou oblohou.

Zdá se, že nohejbal na Střední průmyslové škole se těší velké oblibě, o čemž svědčí poměrně velká účast studentů na tomto turnaji. Přihlášených družstev bylo celkem 16, z nichž se bohužel na poslední chvíli dvě odhlásila, a jeden tým vůbec nedorazil. Turnaj byl rozdělen na dvě skupiny po 8 týmech a ve finálové části si to družstva rozdala mezi sebou dle umístění v základní části turnaje.

Po litých bojích ve skupinách se nakonec v utkání o 3. a 4. místo utkaly týmy ve složení: (Leitner, Dvořák) x (Krameš, Mácha) a ve finále se utkaly týmy (Hošťálek, Prokeš) x (Minařík, Glogar). První zmínění zápas dopadl lépe pro dvojici (Krameš, Mácha). Vzhledem k tomu, že většina mužstev, která vypadla, v průběhu turnaje odešla, bohužel finále nemělo takovou atmosféru, jakou by si zasloužilo, ale i tak oba týmy předvedly velmi dobrý výkon a nedarovaly si zadarmo ani jediný bod.

Finále nakonec po dlouhém boji ovládla dvojice (Hošťálek, Prokeš). Celým turnajem se nesla sportovní atmosféra a snaha si co nejlépe zahrát. Nad regulemi dohlížela zkušená dvojice rozhodčí, což vedlo k hladkému průběhu celého turnaje.

Všem týmům děkujeme za účast a zároveň gratulujeme těm, kteří dosáhli na stupně vítězů.

Bez názvu

1. místo: Hošťálek, Prokeš, 2. místo: Minařík, Glogar, 3. místo: Krameš, Mácha, 4. místo: Leitner, Dvořák