Dívky na futsale

soccer_ball_walking_mwV úterý 13.1. měly naše dívky šanci obhájit titul okresního šampiona ve futsale. Překážkou měla být družstva z ISŠ Příbram, SZŠ Benešov, OA Neveklov a GASOŠE Sedlčany. Bohužel naším nejvtším soupeřem se stala početná marodka, příprava maturitného plesu a studijní povinnosti.

IMG_6708

Torzo, které tedy zbylo z našeho týmu se vydalo do Neveklova. Hned v našem prvním zápase jsme jasně porazili domácí Neveklov (3:1). V dalším zápase si naše hráčky skoro udělaly tréninkové kužely z benešovského družstva (4:1). Podle výsledků a předvedené hry pro nás byl třetí zápas, proti sedlčanským, rozhodující.

Naše hráčky se rvaly, tak jak se na průmyslovačky patří a jak to předvádějí na každém turnaji. Bohužel síla sedlčanského družstva a únava byly tak silné, že jsme nakonec podlehli favoritům (2:0). V posledním zápase jsme už jen sehráli pohodové utkání proti ISŠ Příbram (1:1).

Velké díky patří všem hráčkám, které nastoupily a snažily se pro nás urvat každý míč i přes jejich občasná zranění. Můžeme být právem pyšní na výkon, který jsme předvedli.

Fíla