Spolupráce s firmou KB-BLOK

Dne 2.10.2014 se na naší škole uskutečnila nevšední akce. Její součástí bylo jednak vyhodnocení soutěže se zaměřením na tvorbu rodinných domků, kterou každoročně vyhlašuje pro střední školy stavebního zaměření dlouholetý partner naší školy, firma KB-BLOK, a zároveň prezentace výrobního sortimentu této firmy.

V první části provedli zástupci výše zmiňovaného partnera SPŠ zhodnocení úrovně prací, které byly přihlášeny do předchozího ročníku soutěže “O nejlépe zpracovaný projekt RD” s aplikací produktů firmy KB-BLOK. Následně byli oceněni studenti současného 4.ročníku, kteří prokázali v rámci realizace projektů (ve školním roce 2013/2014) nejlepší tvůrčí schopnosti a umístili se na nejvyšších příčkách.

Druhá část byla určená především studentům současných 3.ročníků oboru Stavebnictví a byla zaměřena na představení výrobního sortimentu firmy KB-BLOK. Účastníci tak získali kromě základních informací ucelenou představu o technologických možnostech a variabilitě zmiňovaného stavebního systému. Takže nyní je to pouze na studentech, kdo z nich projeví zájem, zapojit se do nově vyhlášeného ročníku soutěže “O nejlépe zpracovaný projekt RD”. Lze si jen přát, aby zájemců bylo ještě více, než v loňském soutěžním ročníku.

Ing.Václav Svoboda.

IMG_0432IMG_0431IMG_0430IMG_0433IMG_0434IMG_0436