Vánoční oslava v ping-pongovém stylu

Table tennis

18. prosince 2013 celý filmový svět slavil 50. narozeniny herce Brada Pitta, což se projevilo i na Střední průmyslové a Vyšší odborné škole Příbram, protože pokud ve jméně Brad Pitt změníme osm písmen, získáme Ping Pong, v jehož duchu se nesla oslava hercových padesátin v naší tělocvičně.

Oslav se aktivně zúčastnilo skoro šedesát chlapců a dvanáct dívek, kteří se mohli po červeném koberci projít díky svým výsledkům z třídních kvalifikací. Celou oslavu provázela pohodová a příjemná atmosféra, o kterou před Vánoci není v naší škole nouze.

Bronzový globus pro třetího nejlepšího herce si odnesl Tomáš Hummel (3.PB), stříbrný globus Josef Hořejší (3.SP) a zlatý globus pro nejlepšího herce pro rok 2013 po právu patří Márovi Čížkovi (3.PA), který naprosto oslnil porotu svou volnou sestavou s ping-pongovou pálkou.

Mezi dívkami si bronzovou sošku odnesla Niky Vokurková (2.PA), stříbrnou sošku Míša Maříková (2.PA) a hereckou hvězdou pro rok 2013 se bez ztráty jediného setu stala Kikinka Kubová (1.PP).

Velké poděkování za pomoc s přípravou a organizací oslav patří studentkám Zuzce Voslařové, Pétě Morové a Monče Jirkalové z 1.V a dále Janče Sladké z 2.EM za tvorbu diplomů.

Jedinou nepříjemnou událostí byla nepřítomnost samotného Brada, ale tuto skutečnost lze přikládat faktu, že jsme hercovi neodeslali pozvánku.

Děkujeme všem zúčastněným oslav a přejeme jim Šťastné a Veselé Vánoce

Fíla

Nebyly nalezeny žádné obrázky

[youtube uQaGqSe77rk nolink]